کاشت ناخن و معرفی روش های آن، نمونه تصاویر زیبای کاشت ناخن-رژ دونی

عفونت قارچی ناخن به شدت واگیردار است و از یک نقطه از بدن به سرعت منتقل می شود و می تواند پوست مو را هم درگیر کند. حتی این احتمال وجود دارد که این عفونت اطرافیان فرد را هم درگیر کند. راه‌های درمان بستگی به نوع آسیبی دارد که به ناخن‌ها وارد می‌شود. اگر ناخن‌ها عفونت کنند با آنتی‌بیوتیک‌ها و موارد لازم درمان صورت می‌گیرد. در مورد جدا شدن ناخن از سطح هم درمان به این‌ صورت است که ناخن باید از جا در آورده شود.

  • البته بدون شک آموزش کاشت ناخن ، آموزش طراحی ناخن و همچنین آموزش مانیکور و پدیکور جزو مواردی است که آموزش آن‌ها زیر نظر مربی متبحر نتیجه بسیار بهتری را رقم خواهد زد.
  • صابون های مختلف دیگر ممکن است باعث خشکی پوست شود در حالی که صابون دست، ملایم است و به نرم شدن پوست، ناخن و بستر آن کمک می کند.
  • برخی خانم ها نیز به علت واکنش های حساسیتی بدن به چسب و مواد کاشت دچار نوعی از التهاب و قرمزی و خارش پوست می شوند که فقط با از بین بردن عامل آن که ناخن مصنوعی و مواد کاشت بوده این التهاب درمان می شود.
  • رو کاشت ژله ای دوام کمتری نسبت به کاشت پودری دارد اما از روش قالبی بیشتر می باشد.

دستگاه های یو وی قادرند تمامی برند های ژل کاشت و ژلیش ناخن را خشک نمایند. داستر ناخن پودری اکلیلی همانند شوگر و شیمر می باشد که برای طراحی و دیزاین روی ناخن استفاده می شود. 26- اگر به طراحی انواع میوه روی ناخن های خود علاقه مند هستید می توانید بنا به سلیقه خود ناخن ها را با استفاده از شابلون و یا قلم طراحی طراحی نمایید.

آشنایی با مزایا و معایب روش های کاشت ناخن

اما به طور کلی بعد از سپری شدن سه یا چهار هفته از کاشت ناخن شما باید برای ترمیم ناخن های کاشته شده ی خود اقدام نمایید. برای داشتن ناخن های بلند و گذاشتن مواد پودر و ژل روی آن، باید روی ناخن های طبیعی تیپ گذاری شود. (با کلیک روی لینک آبی در مطلبی جداگانهتیپ گذاری ناخنرا آموزش ببینید). می توانید تیپ های ناخن را از هر فروشگاه لوازم کاشت ناخنی تهیه نمایید ولی باید دقت داشته باشید که همه آنها کیفیت یکسانی ندارند.

مرحله آخر کاشت ناخن

در انواع کاشت ناخن به روش گیاهی یا فیبر بدون استفاده از هرگونه مواد حساسیت زا تنها با گذاشتن الیافی طبیعی به عنوان تیپ که همانند کاغذهای بریده شده می باشد، به کاشت ناخن پرداخته می شود. مواد کاشت ناخن فیبر مانند مواد ژله ای بوده اما دارای فرمولاسیونی متفاوت از مواد کاشت ژله ای ناخن می باشد همچنین پس از هر مرحله، باید دست را درون دستگاه UV قرار داده و به روش معمول سوهان کشی انجام شود. وقتی که مواد کاشت ناخن از خود ناخن به هر دلیلی جدا شده یا فاصله بگیرد و چسبندگی خود را از دست داده باشد اصطلاحا می گوییم که ناخن، هوا گرفته است. این فاصله ایجاد شده بین مواد کاشت و سطح ناخن، بهترین محل برای رشد قارچ و عفونت های ناخن می باشد و علاوه بر آن نارضایتی بانوان را به همراه دارد. بنبابراین هواگیری ناخن کاشته شده از اصول اولیه در آموزش کاشت ناخن می باشد.

تکنینک های کاشت چیست و اساس کار آنها چگونه است؟

اگر در کاشت ناخن حد فاصل کوتیکول و مواد گذاری که حدود 1 میل است رعایت نگردد، کاشت ناخن هوا می گیرد. برای هوا نگرفتن باید بر روی ناخن ها در آخر سوهان کشی دقیقی با زاویه 45 درجه انجام شود. کاشت ناخن زیبایی زیادی را به دستان شما هدیه می کند و برای افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند مناسب است. در این روش پس از انجام شدن کامل کار کاشت ناخن ها از یک رنگ پایه برای ناخن ها استفاده می شود و پودر های کروم را بر روی ناخن ها می مالند سپس از لایه ای محافظ استفاده کرده و پودرهای اضافی را پاک می کنند. به دلیل قالبی بودن این نوع کاشت باید تمام ناخن های دو دست یک شکل باشند در غیر این صورت کاشت ناخن به شکل مرتبی انجام نخواهد شد. اگه فردی نسبت به پودر و لیکوئید آلرژی داره خب ژل گزینه مناسب تریه، سوهان کشی زیادی نداره، آسیب کمتری به ناخن وارد میشه.